Přeskočit na obsah

Podzimní dobročinný bazar říjen 2019

Dobročinný bazar podzim 2019

Tradiční dobročinný bazar, který byl tentokrát v podzimním hábu, přilákal do Thomayerovy nemocnice doslova stovky lidí z okolí pražské Krče a kromě nich i zaměstnance nemocnice. Letošní výtěžek dosáhl neuvěřitelných 98 340 korun a budou použity na aktivity a projekty Centra podpůrné péče TN, které jsou zaměřeny převážně na pacienty a jejich příbuzné či zaměstnance.

Chtěl bych všem poděkovat za podporu a účast na této akci, protože svým pozitivním přístupem jste pomohli dobré věci. Mé poděkování patří také dobrovolníkům a všem ostatním z našeho Centra podpůrné péče, kteří jste se spolupodíleli na realizaci podzimního bazaru, řekl ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

A že bylo z čeho vybírat a nakupovat! Podzimní bazar nabídl svým zákazníkům pestrou nabídku nejrůznějších zajímavých věcí. Lidé si mohli zakoupit např. dětskou autosedačku, svatební či jiné společenské šaty, kávovar nebo velké množství knih a časopisů s různým žánrem. Nabídku bazaru obohatil také porcelán, užitkové či dekorativní sklo, bytové doplňky, dámské a pánské boty různých velikostí a vzorů. Pro dámy byla připravena nabídka večerních kabelek a dámského oblečení pro každé počasí či velké množství náramků, přívěšků či řetízků. Pánové si mohli pořídit např. kufříky, tašky přes rameno, sportovní batohy nebo pánské kabáty, saka či zimní budny. Nabídka jarního bazaru nebyla jen pro dospělé, ale i malé děti měly z čeho vybírat. K mání bylo mnoho plyšových a gumových hraček, stavebnic, autíček a nejrůznějších skládaček či her. Vůbec nevadilo, že se neprodalo všechno, protože zbylé věci poputují dál potřebným lidem např. z Armády spásy a dalších dobročinných spolků.

Navštívit podzimní bazar v TN mělo tedy svůj smysl, a ještě jednou všem děkujeme za účast a Vaši podporu. Svým příspěvkem jste podpořili pozitivní věc. A již nyní se můžete těšit na další dobročinný bazar, který pro Vás chystáme v dubnu 2020.

(převzato z webu Thomayerovy nemocnice)