Přeskočit na obsah

Ohlédnutí se za Podzimním bazarem

Podzimní dobročinný bazar 2022

Je to měsíc, co v areálu nemocnice proběhl Podzimní dobročinný bazar.

Děkujeme všem dárcům – jak jednotlivcům, tak i společnostem (např.: Microsoft, HP, AT Kearney, SAP, TPA audit s.r.o., Skanska a.s., CGI, DHL) za jejich dary. Díky nim jsme získali oblečení, boty, doplňky, hračky, nádobí, knihy a řadu dalších věcí k prodeji. 

Ve středu odpoledne se dobrovolníci z firmy Microsoft společně s našimi dobrovolníky zapojili a pomáhali nám celý bazar připravit. Nanosili věci za našich skladů, rozložili je do kaple, připravili prostor „zkušebních kabinek“, pověsili transparent… A šlo jim to báječně. 

První den bazárku byla převážná část nakupujících z řad personálu. Zkoušelo a nakupovalo se o sto šest. Díky dárcům bylo tentokrát daleko víc věcí než na jaře a o to víc si ceníme pomoci dobrovolníků, kteří zajišťovali, aby byly věci pořád uklizené, srovnané a přehledné. 

I tentokrát jsme přijímali dary po celou dobu konání akce, a tak se k nám opět někteří zákazníci vraceli i další dny. Každý den se dalo objevit něco nového. 

Bazar se vydařil. Centrum podpůrné péče na svou činnost získalo 73 235 Kč. Potřebné oblečení pro naše pacienty si jako již tradičně rozebraly i sestřičky z jednotlivých oddělení. Spousta neprodaných věcí pak putovala do Diakonie Broumov. 

Už teď si můžete zapsat další termín bazaru. Bude 13.-15.4.2023