Přeskočit na obsah

Háčkované hračky pro Pediatrickou kliniku

Háčkované hračky

Facebookoví dobrovolníci ze skupiny „Háčkování – návody pro všechny“ zareagovali na naši výzvu/žádost o uháčkování hraček pro naše dětské pacienty neskutečnou mírou podpory a pomoci.

Děti naší nemocnicí proudí každý den a jsou jich úplné zástupy.

Jako odměnu za statečnost/za odvahu dostávají od sestřiček drobné dárečky. Občas dostaneme něco od firemních dárců. Ale pro děti do 3 let jsou některé dárečky nevhodné. A tak jsme oslovili skupinku háčkujících nadšenců s prosbou o drobnosti pro děti.

A odezva je naprosto neskutečná!!!

Během 2 týdnů poslalo už 6 skvělých lidí celkem 53 hraček. A o dalších balíčcích na cestě už víme a čekáme na ně.

Tihle ochotní, milí a skvělí dobrovolníci jsou naši hrdinové. Obdivujeme každého, kdo něco takového umí a je ochotný se podělit.

Jsme moc rádi, že to i dobrovolníkům dělá radost, a třeba úplným začátečníkům to dává motivaci k další práci a prostor pro to se zlepšovat. Vyhrávají tak všichni a to je naprostá pecka.

Bohužel nemůžeme ukázat fotky, na kterých děti dárečky dostávají, ale alespoň fotku s Vrchní sestrou Pediatrické kliniky přikládáme. Máme od ní vyřídit všem dárcům OBROVSKÉ DÍKY. Samotnou jí to neskutečně potěšilo a už se těší, až uvidí i rozzářené dětské výrazy. Dva medvídky si rovnou vzala pro hospitalizované sourozence a hned jim je odnesla. A radost se tak hned šíří dál. Super.

Děkujeme hrozně, hrozně moc 💜