Přeskočit na obsah

Jarní dobročinný bazar je za námi

Jarní bazar 2023

Centrum podpůrné péče ve Fakultní Thomayerově nemocnici prostřednictvím Nadačního fondu Centra podpůrné péče Thomayerovy nemocnice Léčivka uspořádalo ve dnech 13. — 15. dubna 2023 Dobročinný bazar.

Díky mnoha dárcům, ať už firem (HP, CGI, TPA, Microsoft, AT Kearney, Skanska a dalších) nebo drobnějších soukromých dárců, si mohli návštěvníci bazaru vybrat z velkého množství krásných věcí. Počet kupujících byl podobný jako v předchozím roce a díky tomu se podařilo získat úctyhodných 78 560 Kč. Získané finanční prostředky budou použity na Sázení muškátů (17.5.), dále přispějí na připravovaný Dětský den  (31.5.) a na podporu dalších činností Centra podpůrné péče, zejména na podporu keramických kurzů pro Dětskou psychiatrii. Neprodané kusy oblečení byly věnovány k dalšímu charitativnímu využití nebo k recyklaci.

Všem, kteří přispěli darováním věcí, případně pomocí k uskutečnění bazaru či nakupujícím, moc děkujeme a těšíme se, že se všichni opět setkáme na podzimním bazaru v termínu 5. — 7. října 2023.

Ještě jednou moc děkujeme a těšíme se opět na podzim na setkání s Vámi!